Rossznehessíg
Gemkapoccsal babráltam diókat a fészer mögött,
te Moszkvicsból neteztél Spar előtt. Még Am-tól fájt
a bal karod, de számoltál vele, ha már bolondul
magadra tetováltattad Erikát tizenhat évesen.
Mama mindeközben komolyan vette a reggeli
Könnyű napot neked - mindent letett, meglátogatta
őt az elrendeltetett. Ültünk a lélekszagú szobában,
idéztük kedvenc szóhasználatát; Rossznehessíg
egye meg azt, aki szónélkül vitte el mamát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-02 11:49:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-02 11:49:36