Szerelem
Tegnap messze voltál,
s én csendben szerettelek.
Álmodtam rólad,
majd ébren kerestelek,
Érezni akartam ujjad szorítását,
Hallani végre szavak suttogását,
Arcodat simítani, adni csókot, százat,
Testedet érezni, nem az üres ágyat,
Szemeidben úszni, mikor felém ragyog,
Ha veled lehetek, olyan boldog vagyok
De nem voltál ott tegnap,
csak csendben szerettelek,
Mert azt távolról is érzem, hogy kezemben a kezed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-01 11:01:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-01 11:01:02