Kompetens
Ez a mozdulat nem volt
hitelesítve úgy, ahogy
zárjeggyel látnak, elvileg,
egy garantáltan szép napot.
Amikor jár a villamos,
aki fut, a föld alatt
kapaszkodik, üzemzavar,
hétköznap, meg javítható.
Lehet persze üvegbogár.
Nem tükör, csak zsírpapír.
Ha rátölt, legalább üres,
foszló koherencia.
Léken vett levegő, ami
tanulság. Végül vagy után.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-24 19:13:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-24 19:15:59