Lennert Tímea
Levél
Bár ismernélek,
úgy, mint egy emléket:
közelebb...
Óriás a törpe-vágy,
a magasba tart,
se élmény,
se harc,
csak egy délibáb.
Ha hozzámérnél
valóság lennél?
Hát nem volna szép!
Hát nem volna szép?
Ehelyett kitalálok egy mesét,
amit elmondani nehéz...
Vagy játsszuk el inkább
egy szerelmes hópehely halálát,
hogy a tavasz gyász?
Az egyedüllét más,
most csak, nem vagy itt.
Ne mondd, hogy nem hiányzom,
ne mondd, hogy hiányzom...
Fogadd el:
-én is azt teszem-
így a jó,
még akkor is ha nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Kilátó, 2006 Feltöltés ideje: 2011-03-22 23:36:57 Utolsó módosítás ideje: 2011-03-22 23:36:57
|
|
|