szerelmetes átkok
aki várja a behatolást,
de még nem hatoltak bele,
annak ma kétkedéssel legyen
a feje egész nap tele.
aki képes még most is
a szerelemben hinni,
az kezdjen el sürgősen
laszvegaszosan inni.
aki látta már isten köldökét,
de mégse hagyta abba,
az maradjon a kifogyhatatlan
téveszméinek rabja.
[cenzúrázott versszak]
aki konstruktív akarna lenni,
az úgyis destruktív marad,
higgye el: az élete a züllés
mentén a legjobban halad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-19 20:21:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-19 20:53:16