Könnyített uránium
Amikor rájöttem, hogy
nincs semmilyen sors, karma, vagy eleve elrendelés,
láttam, hogy számtalan lehetőség áll előttem.
Végül is, szabad akarattal rendelkezem,
dönthetek így, vagy akár úgy is.
Látom, most szállsz fel a buszra,
egyik utolsó péntek délután,
a boltig utazol, ahol hétvégére
bevásárolsz.
Démonaink velünk élnek,
szabadulni tőlük nem tudunk.
Mikor gyermek voltam, úgy
gondolkodtam, mint gyermek,
úgy beszéltem, mint gyermek.
Ma már úgy látom a világokat,
mint az egymás mellé akasztott
kabátokat a ruhatárban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-04 13:54:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-04 13:54:40