a csokis fagyi tragédiája
úgy emlékszem, kábé 50 napig érintkeztünk,
mint két egymásnak verődő fadarab az árban.
most egy kicsit fárasztó úgy leülni a fotelbe,
hogy nem várok senkire, semmire.
kábé 50 napig, úgy emlékszem, volt valami
rezonancia, egész jól összehangolódtunk, mint
két adóvevő a háborúban. csak néha recsegett a
gépezet – az utolsókat rúgta.
elég értelmetlen volt ez az 50 nap, úgy emlékszem
rá, mint egy fülledt júliusi délutánra, amikor sütkérező,
napszemüveges lányok fekszenek a strand forró
homokjában, és csokis fagyit nyalogatnak.
mint ő, 50 napja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-28 20:37:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-28 20:37:39