az alma newton-ja
maradtunk volna majmok örökre
nem maradt testünkön
gazdaságos üzemmód-gomb
miután megellett a sárüveggömb
szennyes vízbe szennyvízbe
fojtotta anyját egy patkány
spontán lázasak vagyunk
jobb lenne mindenkinek egy téli
álom a medve bőre alá befészkelődve
ha meghaltál rájössz ki is voltál
„beteljesül a sors”
akaratod sehova sem ér el
add fel – legközelebbi az éter
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-20 13:52:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-20 13:52:10