Szigeti ködök (jav.)
Loser talpa alatt csillog a járda,
csókolja nyúló nyálas nedveit,
rokkant rockban járja a (s)toppos lánnyal,
csakúgy megtapogatja melleit.
Bélhomályban nyugosznak sör titkai,
és holland sodort fűvel a szájban
mint hídról a lelkis a nőbe ugrik,
elvonaglik gyökér-test ritmusban.
Bőr hajpántja kígyóz a rasta hajon,
-pódium előtt zaj a Szigeten-,
lebukik a húrok elé védtelen.
Tegnap a sátrában egy vakond kotort,
talán a koton akkor durrant el,
mikor a kis „Spinne” újra élvezett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-12 14:05:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-12 14:29:23