Kezed (2)
(Anyámnak)
Már reszket a kezed
látom titkon amíg félrenézel
mozdulatod megtört ívét
ujjaid bilincsként egymáson
mintha szégyellnéd előttem ezt is
mint a többi életakarást
Egy kanálnyi csendben
még csak ízlelgetem
Lelkedből mersz hogy erős legyek
megtartva magamnak
hogy olyan légy amilyen voltál
ha majd menned kell
Elernyedt évek ujjaid hegyén
Már kétszer fogsz hogy el ne engedj
mikor kezed kezemben megpihen
Szólj rám
Az önfeláldozás lehet ilyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-11 18:43:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-08 09:38:21