Apage, Satanas
Távozz Sátán, mert veled
engem az Isten nem szeret,
nem segít és nem ölel,
csak méreget szentjeivel.
Akár csak te, hiteget,
öröklétet és kenyeret
ígér: szakítsak veled -,
mindenre ez a felelet.
Most az idő közelít,
hadd legyek megbékélt, szelíd,
marad még lélek neked
akkor is, ha én elmegyek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-11 07:20:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-11 07:20:47