milyen lehet
milyen lehet arra ébredni
hogy húszezer volt
korbácsolja tested
milyen lehet arra ébredni
hogy mérges kígyó
eltűnő farkát látod
inged szegélyénél
milyen lehet arra ébredni
hogy maszkos emberek
bőröd alá
kátrányt fecskendeznek
milyen lehet arra ébredni
hogy az óceán fenekén
örökös sötétségben vagy
milyen lehet arra ébredni
hogy egy kézzel lógsz
a függőleges
omladozó szikláról
milyen lehet arra ébredni
hogy szakadékba zuhansz
arccal lefelé
*
milyen lehet arra ébredni
hogy álmodtál
pedig nem is aludtál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-10 16:56:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-10 21:32:03