krónikus képek - idiotika
az euró árfolyamától
megváltozhat a retkes tapéta
bungee-jumping a templomtoronyból
fogkefével kifestett sínek
párszáz giccses szem málna
hordóban szállítva
sírfelirat élők homlokán
(döbbenetes semmi tülköl)
meleg paplan üszkös lábra
reggelire vajas kenyér
(arisztokrata asztal végén magad)
három koldus fikázik
horgolt szegélyű
puha nagymamás párnákon
sziklákba akadó
rozsdamentes horgony
nyivákoló macska
üres kukát kaparászik
kéményekből felszálló
keserű orvosság (növényi összetevők)
füstpamacsokban adagolva
(kizárólag előírásra)
tüskés hajú drótkerítés –
fennakadt rajta lógó farmerjában
egy totemoszlop
gombostűvel biggyesztett
vécépapír lóg szerteszét
kifordított kémcsövekben
teleszkópos műszemekkel
telítetlen oldatokból kikevert
ál-napistenek
bürökpohár (délutáni üdítő) után
szólóban énekelni
recsegő mikrofonba
üres székek mögött
a kérdés
melyik a kielégítőbb
kívánatosabb
és élvezhetőbb lakoma
vajas kenyér vagy málna
*
hat darab rozsdás szeg
pár emlékezetes kacat
(ha a régi szekrényedből valók)
és már szúrtak és dobáltad sarokba őket
legalább egyszer
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-08 21:51:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-09 15:43:12