magasra a kezed, ékezet
nekem unalmas minden
dübörgő nyelv-gépezet
ha nincs benne
cifra magyar ékezet
leírhatok bármit
ikszet duplavéket
de fárasztó és száraz szavak ezek
szájadban csak porlanak
(mint dara amit esznek a süket halak)
zamatuk soha nem lesz
ha nincs bennük ékezet
tanulj meg sok nyelvet
mikor átléped küszöbödet
de ha hazatérsz
ne csúfítsd idegen hegekkel kincsed
ne külföldi krikszkrakszot használj
hanem ékezetet
cifra magyar ékezetet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-02 22:37:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-03 09:30:18