félrekapcsolt
nyugdíjas éveinkről beszélgetünk.
azt hiszed, lelki segélyt hívtál, vagy
félrekapcsolt emeltdíjas erotikus
számot, nem tudom eldönteni.
halálos vagy.
máskor meg statisztikákkal jössz,
meg elöregedő társadalommal.
tiszta para az egész. pilléreket
latolgatsz: magán, önkéntes - államira
nem számítasz, szögezed le. talán, ha
félretennél havonta egy kisebb összeget.
ezt gyorsan elveted. neked garancia kell.
tőke- és hozam. értékkövetés. nem tudod
eldönteni. háromjegyű számokkal
szorzol, osztasz fejben, felnézek rád.
gyereket akarok tőled. rám nézel:
ez meg most, hogy jön ide?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-27 23:47:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-27 23:47:15