limbo
V. I.-nek
Nem volt az enyém, csak nálam
kezekből, szemből, vérből,
vizeletből és gennyből,
testszagból, rendből,
az érthetetlen,
testtelen.
Nem volt övé se, csak nála
kibogozhatatlan hála,
és ami túl ezen:
felparcellázatlan idő,
átvágott kötelék,
hős, motyogom, aki megvéd,
akár maga ellenében.
Lehorgad a fej.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-25 21:07:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-25 21:07:51