Azt a keservit! /2/
Puliszka és fuszulyka,
tudsz-e főzni Mariska?
Hadd nézzem a kezedet,
üsse bo´t a tenyerem.
*
Száraz ágra varjú szállt,
tűzifával spóroljál,
vágjál hozzá lópofát,
mert az idő nem tréfál.
*
Szépen szól a muzsika,
járd a táncot Juliska,
kettőt jobbra, kettőt balra,
következőt a karomba.
*
Paprika és sótartó,
tartsd közelebb az anyóst,
kitűnő a konyhában,
te meg járhatsz kocsmába.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-20 23:10:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-20 23:10:41