oázis köröz
a kialvatlan világ fölött
nyelve hegyén
egek martaléka
kék felüljáró alatt
szobrokat mintáznak a folyóra
lázas szemükben révület
valami a földet jelenti
ugyan
húsa
ágyasház
mely nem érkezik
buja szeméremajkai között
feszület
amiért úgy van
hogy már nem lehet tovább
belső arcába harap egy csillag
átjáróházai
az ősben még visszatükrözik
orbitális Európa
utadra költözünk mind?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-16 08:51:16
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-16 08:51:16