Vigyázz rám
Vigyázz rám, kedvesem, hogy sokáig legyek
neked, hogy őrizzem minden lépésedet,
őrizz meg a mának, őrizz a jövőnek,
míg a facsemeték sudár fává nőnek,
míg az akácvirág kibomlik a fákon,
amíg az utamat járhatom, ha járom,
ameddig szeretlek, ameddig kívánlak,
együtt ujjongjunk a nagyvárosi nyárnak,
félts engem még néhány tavaszig és nyárig,
hadd legyek a groteszk és abszurd halálig
végig csak a tiéd, soha senki másé,
soha semmiféle végső elmúlásé!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-16 05:32:28
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-16 06:04:19