snitt (javított)
tudod miről beszélek.
ismered azt a rohadt zúgást az asztal
alól, tudod, hogy jön létre, mi
okozza, miért ilyen a hangja.
tudod, hogy pengeti
a szövetek apró húrjait.
tudod, hogy tölti fel
a szobát. fülmagasságban kezd,
és követ: egy kóbor kutya.
csapzott, vizes. (eső persze nincs,
dehát így kell kinéznie)
ugrik, vonyít, ugat utánad.
hátranézel, ő is.
csöndben volt.
'a kutyák nem beszélnek'
fecskék kottázták valami szakadt
villanyvezetékre, hogy más is értse
mindenki háttal állt.
mire megfordultak (rohadék
hirtelen mozdulatok)
ősz lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-14 21:49:35
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-14 21:49:35