hogy a zöld fel ne szabadítsa
neonvárján
testetlen lázvirágai nyílnak
cukorcsókját lélekre költve
szűnik forgalma
légernyők berkeiben
abszintlagúnáit költi fogalma
- az eszméletlenség lökhajtásos diptoriái
kint
keringő freonján kiütközik
a lila
a kék
a kéj
bent
ajkaira fagyva
indigója védjegye
mielőtt
műútja lebénítaná
feltárná lényegét
és feljelentené mását
vadrónákon értelmét védve
színétől még innen ugyan
de a morajától már délre
jelenését lassan felemésztve
elúszik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-06 07:28:17
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-06 07:28:17