Egy másik élet
Semmi különös csak egy újabb este
egy az örök végtelen napokból
noha bennünk egy másik élet tombol
(idegen bolygónk talapzatára vetve)
menekülnénk az elhagyott vadonból
Város csöndeddel megint úgy temetsz be
alkonyaid hullnak fáradt szemekbe
(űri ég-tükör fekete ablakokból)
csak ennyit látsz kihalt utcáidon
kilőtt tankok romok helyett békét
néhány utolsó járókelőt finom
halálos derengést alakjuk körül
angyalt már nem bár őrizné léptét
a halandónak (aki úgysem üdvözül)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-28 20:38:36
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-28 20:38:36