mondataim
húsunk édes molekulái
szemedben mosdanak tisztára
végigcsordulok arcodon
ajkaidon templomaim
zárulnak körcsókba
szíved résein gyújtóbombák
vágyaim gyíkjai
szőnek gézt az űrre
… azt hiszed utánunk
az igazabbak jönnek?
csak a tanulságok
csak e világból kivont valóságunk
mely a mélységet rengető
magasságok követnek
a teljes implikáció
amit értünk majd kiállunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-16 00:28:06
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-16 00:28:06