amíg te alszol
éber éhed élve
vágyad éle álmom mélyén
elfolyt utaink megfeneklett vándorpartján
eszméletlen
megteremtve
lágykezű meleg álmaid
eszméleted súlya
bérem
amíg te alszol
szemhéjaim alá temetett
szóba állnak
nyelvek ajkán nyűnnek itt
a keltett képek
hol miattuk már
nem férhetünk a büntetésbe
amíg te alszol
gondolatlan
égbe metszve
testbe vetve
a mélyből felszállnak a kezdet ősemlékei
pártatlan ígérete az egypartos
idő előtti
magasságnak
amíg te alszol
álmod költve vágyunk mélyén
nincsbe kötve így kivetve
jelbe-mezbe-vérbe
fagyva
eszméletlen
fizetésünk méltó bérünk
amíg te alszol
és én ébren álmodom
az élet a tudat a szellem
számüzetve
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-26 00:28:28
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-26 00:28:28