úton
lassú busz, lassú utakon
kormos ház, látlak utamon
lassú kerekek, mindig veletek
kormos falakon ázott szemetek
bűzös szag, rongyos idegen
koldus kéz, éhes tenyerek
lassú busz, gyötrő utakon
lassú kerekek, mindig ugyanott
kormos ház, újra utamon
tépett papírok kormos falakon
bűzös szag, rongyos idegen,
koldus kéz, létért esedez...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-18 12:36:25
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-18 12:36:25