Szentestére
Vajúdó házfalak lábára gipszcsizmát tapaszt a csendes éjszaka
Füstszagú meleget reszket a hokedlin feszengő áldott gondviselés
Sztaniolkönnyeket görget görbeszájú gyermek hóarcán az olvadás
Koravén anyját tarhálni tanítja a láncdohányos szenvedély
Megél, csak egyre ritkábban remél
Még enne ha lenne, de szűköl már gyűrött gyomrában a nyápic fekély
Háromhavi béltartalom elférne egy A4-es bérlapon
Illemórát venne,
gyűjtene receptet,
szalvétát, bélyeget,
méhszáját hurokba szúrná ingyenes orvos,
de nem ér rá most.
Reggelre tán megellik a göthös macska,
mielőtt vízbefojtja, kiválaszt egy erős kölyköt
szentestére játszani a kisjézuska
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-01 07:01:22
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-01 07:01:22