vers
verset szív egymás után
linkel a linken
kábultában kékül
nikotinja egét marja
a távlatnak metszett
hangja kórusműben
hangosversben előadva
megabáj
rege magja
dicshimnusza
mozdulatlan országa szeráj
alant tőzsde excell
lumpo-verri
nemzetközi marokveri
belemártott
honlapon hontalan lant
ege földjét marva
epéjét ölve békül a máj
ötöl-hatol már a lat
érzelmekbe fojtott az indulat
chipországra költött hite
országát
bankját üti GDP-re
kéjútját hitetlenre
hitelét újranyerve
cinkosok közt
szó a gyilkos
fellegvára
világtalan vakításig
látástól tisztára lám a költészet mos
most
populáris kamikaze
bekerítve
belemerülsz
hisz csak forgótőke
kinek használ kinek árt
kinek használsz kinek ártsz
te
halhatatlan?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A trópus kék erei (Temesvár, 2009)
Kiadó: Eurostampa
Feltöltés ideje: 2010-09-17 07:20:49
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-17 07:20:49