vörös
a férfiaknak jól áll az alkoholizmus
a nőkben pedig hadd pusztítson az anyai ösztön
én már megfogadtam hogy nem barátkozom hivatalnokokkal
még ha költőnek is érzik magukat mikor pizsamát öltenek
jobbnak láttam felhagyni a magamnak tett ígéretekkel is
titkon öltönybe bújtam és érezni véltem férfiasságom
aztán újra elfancsalodtam mint unatkozó kisgyerek –
az én nemzedékem már nem érezte a hidegháborút
bekebelezett minket is az újgazdag pompa
akár egy borospohárba hullott rovart
hisz minden minden egyremegy
míg megtart a vörös bódulat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-07 00:39:25
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-07 00:39:25