pedig
A labda nála,
hogy miből van, csak az, kinek
megvolt ez a passz.
A pálya szélén
a térdemet kaparom, a sebet.
Végigcsinálta.
Látszik, amit az arcából elvett.
Részvétem,
de belőle részem,
amit elvigyek, semmi.
Őszi nap a boldogság bennem,
édesedik,
vagy bögrében must csurig,
kövér szelet sajt.
Nincs átjárás, hiányzó téglák:
lépések, szavak, mozdulat,
pedig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-06 18:59:00
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-06 18:59:00