katonás rendbe tenném érzelmeimet
kimosnám gondolataimat
felporszívóznám az árnyékomat
téged meg leültetnélek a polcra
a biblia mellé
szívemet kezedbe adnám
agyagba önteném szavaidat
szemgödrödben fürödnék
agytekervényeiden hintáznék
hasadról kelne fel a nap
térdeden alkonyulna
s ha orromba akadna órád nagymutatója
azt mondanád
megszerelem