bodobács
hányatott pupillák sorsára jut a vétek
léket kap a lélek
lépet a lét vize
vacog a nyál padlásomon
fogamból köd szitál
a járdáról szürkeség párolog
s míg a manzárdok felett
galambok békessége száll
kopog a porc, golyó a tollban
curry a cukortartóban
s elenyészik az érzet
összeroskad a szék
a bodobács alatt
mert sodorhat a szennyvíz
ezernyi százlábút
a szajna nem a gangesz
a szívem nem a szájam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-28 13:08:26
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-28 13:08:26