Mérlegfog
most egészség van
egzisztencia nincsen
mert öreg leszek
s fordul a kocka
Így húzódik majd vissza
a mérgem lenyelve
s nyelvem öltöm
öngyilkos alapokra
most szerelem van
szenvedéllyel fürdök
abban hogy
milyen jó kapni
mire csak szeretet lesz
és szenvedés
ha vesztek el
megértsem hogyan kell adni
most álmaim vannak
s a valóság csupán
nagy szó és törvény és
kényszer
remélem
az álom úgy állandósul
hogy megtanulom
kezelni ésszel
most erős vagyok
és hitem talán
magamban csak
dac gőg és ego
istenek jönnek
mennek talonba
önképem
homályos vízió
most tapasztalok
s a tapaszok alatt
a hegekből
kontúrom készül
satíroz a megannyi felismerés
remélem nem mérged
a pár seb el
ami egyre csak mélyül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-21 12:29:42
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-21 12:29:42