életkép.
zsibbadt izmaim az egész éjjel nyögték neved.
izzadtak. pedig a hideg burkolta be őket.
messzi sóhajodból fogtam vitorlámba szelet
hogy gondolataimat távol repítsem tőled.
vízbe szúrt fáklyák tükröztek a szemembe téged.
fáradt emberek között csendegyveleg örvénylett
torkomból tört volna elő az összes emléked.
s azzal, hogy nem hagytam: felejtésedből törvény lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-19 21:45:12
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-19 21:45:12