Azt hiszem ma megint csak a tükörben,
de nem látom magam.
Ki tudja, másnak mit mutat, nekem
csak, amit látni akarok
és sokkal másabb az a kép, amit nem
eszközöltek ki még, hogy
biztos lehessen magába az ember;
mármint, hogy milyen lehet
vajon magunkat látni szemtől szemben.