Kilátások
Csak az ablaknál szeretne ülni. A metrón.
Ha lenne drága autója, 120 000 frankos, 400 lóerős,
automata váltós bőrüléssel,
vagy kicsit olcsóbb, sofőrrel,
ha lenne saját helikoptere, panorámás, zöldre néző,
vagy magánrepülőgépe fedett kifutóval,
ha lenne magánvonata, gyorsabb mint a TGV,
vagy magánvillamosa,
tágasabb és sárgább a combinonál,
ha lenne luxusyachtja a Dunán, a Vigadó térnél,
egy másik a Balatonon és egy az Adrián,
ha lenne,
csak az ablaknál szeretne ülni. A metrón.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.