Ruboféniánk
(„Ismerd meg hazámat” mozgalom)
Országunk lakossága 4500 lázas fő, de
rohamosan szaporodik, gazdaságilag
termelékenysége fokozódik, eddig 23082 db.
virtuális szellemi terméket állítottunk elő,
de naponta újratermeljük önmagunkat,
négyzetkilométere verslábakkal leléphető,
súlyának mértékegységét ütemhangsúlyban
mérjük, kizárólag magas hőfokon működünk,
lázcsillapításunk hazai termékkel túlfűtés
esetén javasolt, ez azonban hőérzetünk
függvényében egyénileg változó, naponta
több ezer hektoliter könnyet, gyöngyöt,
göröngyöt exportálunk, húskivitelünk
kimagasló az európai mezőnyben, mert
elsősorban vérző, de még érző szívet
szállítunk (házhoz), a gyakori halálesetek
ellenére a temetkezési vállalatnak nem
hozunk hasznot, (annyira azért nem halunk
meg,) csupán népességpolitikai okokat
figyelembe véve, hisz a kibocsátott könny-
mennyiség a Föld vízhozamának szempontjából
világgazdasági jelentőségű, (só- koncentrációjára
a NASA kiszivárgott jelentése szerint idegen
civilizációk is fölfigyeltek) szívtelenebb
országok számára példaértékű, tehát fájdalmunk,
szenvedésünk világméretű missziónak tekinthető!
Nyelvszerkezetünk szeretett hazánk szavából
fantáziadúsan képzett variábilis lehetőségeinek
függvényében alakul, csak néhány példa :
ruborózus, rubikol, ruborka,
rubofétis, ruborász, rubofém,
rubofon, rubofen, rubomobil…
Kedves Idegen!
Ha hazánkba látogatsz, nem bánod meg,
rád is átragasztjuk életszemléletünket,
addig is veled sírunk, fájunk és érzünk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.