Ment Mendegél
Megállt a parton, aztán újra eljátszotta Ment Mendegélt,
fűtől sápadt talpaihoz csapódott a szél,
válláról derékra csusszant kardigánnal bajlódott keze,
maga mögött hitte őt, megfordult, embertelen,
csak a vízben páran, a parton senki se.
Kecses volt és az átlagnál sokkal nőiesebb,
tartását a nem várt fordulat fordította meg.
Sem bucka, sem parti szirt nem takarta őt,
egyszerűen meg sem próbált utána menni,
nem akarta már a nőt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.