Beképzeltségeim
(sosem voltam mi a szösz)
Szerintem rám ott is szükség lenne, ahol nem tudnak róla,
ott is, ahol azt sem tudják, más világban élek már mióta
karóba húzattam magam a hátsó udvaron,
bevallom, azóta volt már jobb napom.
Meg aztán, amikor giliszta voltam, a horgász sem becsült,
görcsöltem halszájban, telepedtem hajszálra,
amikor poratka voltam, szomjaztam,
legalább két tucatszor vertek át samponnal.
Voltam már villanykörte is, égtem megpattanásig a vágytól,
hogy egyszer zoknit stoppolhassak, de akkor is csak hátba szúrtak,
és valóban fáj nekem, hogy csonttal-bőrrel áldva
születtem újfent deszkaságra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.