(iwiw-en)
megtaláltam
a padtársam
szőke volt és kékszemű
büszke, mint egy hercegnő
édesanyja meghalt rákban
szülni mert diákkorában
sápadtszürke alig-arc
egyetlen kép, semmi flanc
de azok a mélykék szemek
nem hazudnak
csak ő lehet
(vihognak a kamaszlányok
rejtegetett olvasmányok
falat uzsit, éhes vagyok
matekpuskát majd én adok)
bejelölöm
válasz nem jön
adatlapját ellenőrzöm –
évek óta be se lépett
én lettem jóval idősebb
húgom vagy most
vagy nővérem?
(a földi vagy a túli
létben)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.