Víz(el)választó
Ólommal bélelt dobozba
csomagoltam az összes
árulásodat és a
Tibi tejcsokival bevont
szavaiddal
(amiről utólag kiderült
hogy romlott volt)
meg a Tesco gazdaságos
gyémánt gyűrűddel együtt
a Szabadság-hídról
a kosz-színű hugyos-szaros
Dunába hajítottam
még köptem is utána
nagy ívben egy nagyot
búcsúzóul
(nagyobbat illett volna
de kicsit száraz volt a szám)
mélyen magamba szívtam
az ezután keletkező
pozitív energiákat
és belevetettem magam
a jobbra érdemesek
siető lépteinek ritmusába.
Megjegyzés: gétének
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.