megeszik egymást a díszítő figurák
a vőlegény a hupikéktörpéket
a menyasszony a vőlegényt miután az végzett
ezt követően mint jóllakott pók hálójában
elbújik az emeletes torták közé
cukrászdában zárás utáni csönd lesz
a dobostortán sem reped tovább a repedés
a habcsókok megpihennek
a marcipán menyasszony gömbölyded telten
marcipánt emészt