Csóktávolságra vagy való, nem kilométerekre,
melyeket bár pillanat alatt legyőzni képes képzelet,
attól még messze vagy, s kézfejem nem éri ujjbegyed.
Találkozásaink nem múló képregény sorok, pillantásaidba némulok,
s a szó már szót követne boldogan,
de titkom csöndbe zárva vár;
Olyankor hiányzol a legjobban, amikor mellettem állsz.