Dilemma/javított változat
Túlélésre játszol, vagy üdvözülni vágysz?
Határaidhoz érve nem mérlegelsz tovább.
Szabad akaratod rabja vagy. A magad messiása.
Jelet karcolt rád a magány, s torz tükörképed
Misztikus sejtésekben vonaglik: jövendőt prédikál.
Jelened: virtuális amnézia, álcázott brutalitás.
Múltad maradékát zálogba csaptad, hogy teljen kalácsra.
Megunt kultúrádból mi az, ami rád még hatni tud?
Túlélésre játszol, vagy üdvözülni vágysz?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.