Ha koszos koldus letámad,
- Csak kikerülni! - minden vágyad.
Folyton azzal kínzod magad,
csak a ruháid miatt vagy gazdagabb.
Egyre jobban hanyagolod a külsőd.
Nem borotválkozol, nem mosdasz. Sőt
belül is sivárabb leszel
és már semmit sem teszel,
hogy megvédd az álmokat.
A világ, csak alsóként váltogat.