Ég zeng és föld mozog.
Itt nem csendesek a nappalok.
Szél támad.
Megrázza ruhádat.
Megrendíti a lelked.
Ágak csapnak össze feletted.
Sötét árny kísér.
Nemsokára itt az éj.
Villám dörren.
Sikítás hallatszik mögöttem.
Futni kezdek,
de mi az mi veszhet?