Szerelem nélkül, a tested sem kell.
Mit ér, ha érzelmek nélkül ölel?
Én nem vagyok állat az ólban,
fuldokló muslica a borban.
Vagy mégis csak állat lennék,
míg álmaim formázzák testét?
Istennőként más rekeszben tárolom.
Kétségek közt is hozzá imádkozom.
Hozzá térnék, ha sírás gyötör,
akkor is, ha csábít a gyönyör.