A fájdalom meglepetésszerűen jött
mint amikor gyomorszájon vágnak
s hirtelen gyermekké kucorodsz
csillapító a fiókban (baloldalt, fenn)
de te értelmetlen miértek után kutakodsz
lassan de biztosan
nem a fájdalomba
sem ami okozza
a tehetetlen kétségbeesésbe halsz bele