Stratégiánk
Már minden más lesz, nincs ezelőtt,
ami volt, idegen, vele szállt.
Ami épült, ördögi technika része,
a valót sosem érte talán.
Éteri csók henye léte a bűnös,
babonázta szelíd betegét,
illemet vetve az ágyra,
heverve szerette az ént.
Dobta a kockát, de csalt, tudom én,
más volt mindig a cél,
Dobd csak ezerszer, újra meg újra,
de győzelmet ne remélj!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.