Önmeggyõzés
Nem ő kell nekem, csak a teste.
Ezt mondogatom minden este.
Mondom, hogy hülye, kegyetlen állat.
Ez mégsem enyhíti a vágyat,
mit érzek, ha eljön az este.
Nem ő kell nekem, csak a teste.
-o-
Ha mást "szeret és velem szeretkezik,
nem biztos, hogy csak ellenem vétkezik.
Nem tudom, hogy kibírom-e nélküle.
Talán nem vagyok még teljesen hülye.
Mindent, mi fontos volt nekem, ott hagytam érte.
Nem mondhatom, hogy mindez megérte.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.