Zsák a foltját
Azt beszélték róla, nem mától bolond,
még a múlt év adta furcsa dolgait.
Egy nyári éjszaka meglestük, amint
kötényben billegett a kertben,
ég-alatt-valósat játszott, roppant fegyelmezetten.
Nézte az eget, köténye csücskét erősen fogva,
szaladt, amerre úgy gondolta, hogy belepottyanhat
az égről sietősen hulló csillag,
ekkor a barátom, így szólt:
- Láttad? Mondom én, bolond a lány,
ilyenek a furcsa dolgai.
- Drága barátom! Csak téged látlak itt bolondnak, nekem ő zseni!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.